• ONTDEK VZZ VERZEKERINGEN

Verzekerd Zonder ZorgenWij zijn een onafhankelijk adviesbureau en verzekeringsbedrijf. Met vier advieslocaties in de regio is een professioneel advies altijd dichtbij.

  • Voor mens en organisatie

Wij streven naar duurzaamheid in onze samenwerking. En natuurlijk dragen wij graag ons steentje bij in de samenwerking tussen u en uw medewerkers. Financiële rust en zekerheid voor alle partijen.

  • Durven kiezen

Onze adviseurs bieden een actueel inzicht in uw situatie, zodat u welbewust de juiste keuzes kunt maken waarmee u uw ambities kunt realiseren. Wij blijven u en uw medewerkers daarin ondersteunen en blijven informeren over de nieuwste ontwikkelingen. Zo houden we samen met u uw arbeidsvoorwaarden betaalbaar en overzichtelijk.

  • Meer dan alleen deskundigheid

Als vertrouwenspartner kennen wij uw organisatie, uw mensen en uw doelstellingen. Wij streven naar duurzaamheid van deze relatie op basis van vertrouwen, transparantie en wederzijds respect. U concentreert zich op uw kernactiviteit en dat blijven wij ook doen, zodat uw zaken goed geregeld zijn en blijven.

De vier voordelen van VZZ Verzekeringen

1. VZZ Verzekeringen werkt samen met de Boval Groep

Wij werken samen met serviceprovider Boval. Door deze samenwerking beschikken wij over high-end administratiesystemen, zijn wij in staat mee te ontwikkelen aan nieuwe verzekeringsoplossingen en kunnen wij, indien nodig, een beroep doen op technische ondersteuning.

2. VZZ Verzekeringen is een volmacht bedrijf


Wij werken actief samen met het volmacht bedrijf Nieuwstaete Assuradeuren B.V. Hierdoor profiteren onze klanten van maatwerkoplossingen, branche specifieke producten, zorgvuldige administratie en snelle schadeafhandeling. Daarnaast adviseren en bemiddelen wij natuurlijk in producten van de vele andere aanbieders.

3. VZZ Verzekeringen is een platte organisatie

Bij ons staat het persoonlijke contact met onze ervaren en gekwalificeerde specialisten voorop. U heeft direct contact met de juiste adviseur.

4. VZZ Verzekeringen is:

- Lid van Vereniging van Pensioenjuristen

Het doel van de Vereniging van Pensioenjuristen is het bevorderen van de deskundige beroepsuitoefening van het pensioenrecht.

- Aangesloten bij Stichting Keurmerk Duurzame Inzetbaarheid (SKDI)
Het SKDI register staat onder notarieel toezicht en is een certificering voor adviseurs die een erkende opleiding hebben gevolgd en geslaagd zijn voor het SKDI examen. Met als doel de kennis en kunde van de adviseurs te vergroten en op peil te houden.

- Ingeschreven in de hoogste Registers voor assurantieadviseurs en adviseurs Duurzame Inzetbaarheid